VARAŽDINSKE TOPLICE: Rimske bakanalije i ove godine u Bernardi

„Bernarda“ je otovrena 2018. godine u prekrasnom ambijentu stare gradske jezgre s prostranom i prelijepo uređenom terasom. Na tanjurima spajaju okuse najkvalitetnijih lokalnih namirnica, počevši od mesa provjerenih domaćih proizvođača, pa do povrća iz biodinamičkog uzgoja

bernarda Varazinske toplice jelo

Poželite li svoje prijatelje ugostiti na poseban način, možda uz rimsku gozbu, odredište vam svakako može biti Restoran Bernada u Varaždinskim Toplicama, jer to je i jedan od najboljih restorana u Varaždinskoj županiji. Nalazi se u okviru obiteljskog hotela “Bernarda”, a nit vodilja mu je gostima pružiti osobit užitak i pravi praznik na tanjuru. Jer kada se sjedine okusi najkvalitetnijih lokalnih namirnica, počevši od mesa provjerenih domaćih proizvođača do povrća iz biodinamičkog uzgoja s kreacijom novog mladog šefa kuhinje Ive Dubravca, vaš izbor restorana bit će puni pogodak i uvijek iznova pouzdana preporuka prijateljima. U njegovim starorimskim delicijama između ostalih uz Aquafest uživali su i turistički novinari iz Slovačke, Austrije, Srbije, Makedonije i Hrvatske.

bernarda Varazinske toplice

Nuditi samo najbolje provjerena je filozofija i Bernarde Cecelja, vlasnice tvrtke Bernarda krevetni sustavi iz Pušćina i njezina sina Borisa Perovskog, koji ulaganjem u hotelsko-turistički sektor i izgradnju novog kompleksa hotela s vanjskim i unutrašnjim bazenom te uređenjem nekadašnjeg hotel-restorana „Tonimir“ žele Gradu Varaždinske Toplice vratiti nekadašnje prestižno mjesto na karti najboljih hrvatskih termalnih rivijera.

bernarda Varazinske toplice vrt

 

 

Marija Barić, portal HIA

https://hia.com.hr/